Tag dovenskaben tilbage

… tag hvilen tilbage, tag pausen tilbage”. Sådan skriver kogebogsskribent og madblogger Camilla Skov.

Af Biblioteket

Hun slår et slag for nydelsen i at lave og spise god (vegetarisk) mad – men også til at passe på sig selv og ikke stresse over forventningspres og vasketøjsbunker.

Selv blev hun syg af stress i jobbet som digital designer. I processen med at komme ovenpå igen, huskede hun på, hvordan hun tidligere slappede af ved at lave mad. Og madlavningen er for hende blevet et middel til en langsommere og mere bæredygtig livsstil, hvor både den mentale trivsel og hensynet til planeten vægtes højt.

Mød den "dovne" vegetar

Mød den ”dovne” vegetar på Espergærde Bibliotek torsdag d. 24/10, hvor hun deler ud af sin historie og giver tips til den lette og velsmagende vegetariske hverdagsmadlavning.

 

Foto: Sofie Winding

Få tips og tricks til langsom livsstil 

Det handler med Camilla Skovs ord om at acceptere det uperfekte, hvor det er ok at sig nej og slappe af på sofaen. At det er ok at læne sig ind i dovenskaben og at give sig selv de nødvendige pauser.